Matematik

OVERFLADEAREAL

12. maj 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Se venligst vedhæftede fil

Er opg.a  løst korrekt?

Hvordan kan jeg løse opg.b?

Vedhæftet fil: Overflade areal.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2016 af mathon

Beregningen af sidelængden for terningen med overfladeareal 13,5 cm2 er forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2016 af NæstenGauss (Slettet)

Bestem sidelængden for en terning med overfladeareal=13,5

overfladeareal = O

sidelængde = x

13,5 = 6 * x2

isolér x 

x = 1,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2016 af mathon


Skriv et svar til: OVERFLADEAREAL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.