Matematik

terning

12. maj 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Øhh

hvordan kan den regnes ud

se fil

Vedhæftet fil: terning.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2016 af OliverHviid

Forklar mere præcist hvad du har problemer med, og hvordan du har prøvet at løse opgaverne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2016 af mathon

                       y=6x^2\; \; \; \; \; \; x>0

                       x=\sqrt{\frac{y}{6}}

                       x=\sqrt{\frac{13{,}5\; cm^2}{6}}

                      


Svar #3
12. maj 2016 af princess1967 (Slettet)

Sådan har jeg ikke prøvet at løse opgaven

Men med en ligning  der gik af h til

men tak


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. maj 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. maj 2016 af mette48 (Slettet)

areal y=6x2

sidelængde 1,8 cm

areal  6*1,8 cm2 =

areal 13,5 cm2

13,5=6*x2

x2=13,5/6

x=√13,5/6   x=1,5     


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. maj 2016 af mette48 (Slettet)

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. maj 2016 af mathon

x=√(13,5/6)   x=1,5     


Skriv et svar til: terning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.