Matematik

Hjælp til solve-funktion i maple

12. maj 2016 af simo99 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvis jeg skal skrive dette ind som solve= 1000000 = 300841*1.147^x

Hvordan skal det så se ud? evt. et billede af det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2016 af Toonwire

solve(1000000 = 300841*1.147^x, x)


Skriv et svar til: Hjælp til solve-funktion i maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.