Fysik

Spænding

13. maj 2016 af Linda95 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

?Hej 

Jeg skal finde spændingen  til tiden 0^-. Hvordan gøre jeg dette i delopgave 2? Jeg har fået delopgave 1 til at være svarmulighed b. 

Jeg håber at der er en der kan hjælpe mig med forklaringer.

På forhånd tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2016 af hesch (Slettet)

Opgave 2:  Op-amp'en med R2 og R3 udgør et stabilt negativt tilbagekoblet kredsløb, hvor

a = b = ½y(t)  →  y(t) = 2a

Men hvad er a efter at x(t) har været påtrykt +3V i uendelig lang tid?


Skriv et svar til: Spænding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.