Matematik

integral

16. maj 2016 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

nogle der ved hvordan denne kan integreres og give 2*kvadratrod x?

Vedhæftet fil: integral.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2016 af mathon

                    \int _0\frac{1}{\sqrt{x}}\mathrm{d}x=2\int _0\frac{1}{2\sqrt{x}}\mathrm{d}x=2\cdot \sqrt{x}

Da
                    \left ( \sqrt{x} \right ){}'=\frac{1}{2\sqrt{x}}

er
                   \int _0\frac{1}{\sqrt{x}}\mathrm{d}x=\sqrt{x}
                 


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2016 af mathon

korrektion:


       er
                        \int _0\frac{1}{2\sqrt{x}}\mathrm{d}x=\sqrt{x}


Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.