Matematik

Priselasticitet

18. maj 2016 af jesper2424 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

Jeg har følgende efterspørgselsfunktion

Qx = 4000-30Px+300Py+150I+80A+80N

Skal finde priselasticiteten når Px = 100. 

Derudover er Py = 100, I = 25, A = 30 og N = 350

Hvordan gør jeg det?


Skriv et svar til: Priselasticitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.