Kemi
Bufferligning
19. maj 2016 af
Sinimini (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej
Skal der stå syre/base i bufferligningen eller er det base/syre? Jeg er lidt i tvivl om, hvad [A-]/[HA] refererer til i min bog..
Skriv et svar til: Bufferligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![pH=pK_s+\log\left ( \frac{\left [A^- \right ]}{\left [ HA \right ]} \right )](https://media.studieportalen.dk/images/equations/9TOCHe4GKt_uwclCOktiJg==.gif)