Matematik

Hjælp til et eksamensæt

19. maj 2016 af delsonprotein (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!
Jeg står i den situation at jeg ikke kan huske hvordan jeg skal beregne opgave 10b i mit vedhæftede eksamensæt i matematik b 

Er der nogle rare sjæle som har mulighed for at hjælpe her til aften? 

Vedhæftet fil: dec2013.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2016 af Soeffi

Vedhæftet fil:10.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2016 af peter lind

Find C'(t) og løs ligningen C'(t) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2016 af Soeffi

#0. Løsning i Geogebra.


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. maj 2016 af mathon

b)

     C{\, }'(t)=67\cdot \left ( e^{-0{,}41\cdot t}\cdot (-0{,}041)-e^{-3{,}1\cdot t}\cdot (-3{,1}) \right )=207{,}7e^{-3{,1}\cdot t}-2{,}747e^{-0{,}041\cdot t}               

                     207{,}7e^{-3{,1}\cdot t}-2{,}747e^{-0{,}041\cdot t}=0

                     207{,}7e^{-3{,1}\cdot t}=2{,}747e^{-0{,}041\cdot t}

                     \frac{207{,}7}{2{,}747}=\frac{e^{-0{,}041\cdot t}}{e^{-3{,1}\cdot t}}=e^{\left (-0{,}041+3{,1} \right )\cdot t}=e^{3{,}059 \cdot t}

                     3{,}059\cdot t=\ln\left ( \frac{207{,}7}{2{,}747} \right )

                     t=\frac{\ln\left ( \frac{207{,}7}{2{,}747} \right )}{3{,}059}=1{,}41405


Skriv et svar til: Hjælp til et eksamensæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.