Matematik

Differentialeligning

21. maj 2016 af Christofferoe (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan laver jeg en differentialeligning udfra følgende oplysninger?

Proportionalitetskonstant er 0,022

Antal smittede ved t=162 er 3800

Skal jeg bruge flere oplysninger?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2016 af mathon

Skriv hele opgaveteksten.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2016 af Soeffi

#1. Formodentlig denne.

Vedhæftet fil:15.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2016 af mathon

Sammenlign

                           \frac{\mathrm{d} N}{\mathrm{d} t}=0{,}022\cdot N(t)
       med                                                                                                             når N(162)=3800
                            \frac{\mathrm{d} N}{\mathrm{d} t}=3\cdot 10^{-6}\cdot N(t)\cdot (13382-N(t))


Svar #4
22. maj 2016 af Christofferoe (Slettet)

Tak for hjælpen, det var lige det jeg skulle bruge.

Skriv et svar til: Differentialeligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.