Matematik

Værdimængden

22. maj 2016 af AnneFisker (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bestem den mindste og den største funktionsværdi for

f(x)=√x2+40000/0.4+f(x)=√x2-1000*x+340000/1.4, 0<x≤500

HAr forsøgt at indsætte 0 og 500 på x plads, men det giver nogle helt skøre tal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2016 af mathon

f(x)=√x2+40000/0.4+f(x) ??


Svar #2
22. maj 2016 af AnneFisker (Slettet)

Det er kvadratroden af x^2-1000*x+340000

Svar #3
22. maj 2016 af AnneFisker (Slettet)

Det ser sådan ud i maple
Vedhæftet fil:image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. maj 2016 af mathon


               \sqrt{x^2-1000x+340000}>0  for  0<x\leq 500


Svar #6
22. maj 2016 af AnneFisker (Slettet)

Kan du forklare det lidt mere dybdegående?


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

Der er et eller andet skævt her......hvad er opgaven? Det du vedhæfter er det, hvad Maple siger løsningen er eller er det opgaven? 


Svar #8
24. maj 2016 af AnneFisker (Slettet)

Opgaven ser sådan ud


Brugbart svar (0)

Svar #9
25. maj 2016 af mathon


Skriv et svar til: Værdimængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.