Matematik

hjælp

23. maj 2016 af manleenthind (Slettet) - Niveau: B-niveau


Omskriv til brøk (svaret skal forkortes mest muligt)

90 % =
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2016 af 123434 (Slettet)

procent betyder pr 100

90%=90/100=9/10


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2016 af confused1 (Slettet)

9/10


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.