Matematik

Grafer og funktioner

04. juni 2016 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg kan ikke finde ud af de her opgaver

Vedhæftet fil: 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2016 af peter lind

1. Beregn f(2) og vis at resultatet bliver ½

2. Det kan dit cas værktøj gøre for dig

3. Skæringen med en akse er karakteriseret ved at den anden akse er 0 så beregn f(0) og løs ligningen f(x) = 0


Svar #3
11. juni 2016 af TingleFinger (Slettet)

#2

1. Beregn f(2) og vis at resultatet bliver ½

2. Det kan dit cas værktøj gøre for dig

3. Skæringen med en akse er karakteriseret ved at den anden akse er 0 så beregn f(0) og løs ligningen f(x) = 0

Hovrdan beregner jeg f(2)?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juni 2016 af Skaljeglavedinelektier

Du indsætter 2 på x's plads i din funktion. 

f(x)=2x-x*1,5^x\Leftrightarrow f(2)=2*2-2*1,5^2=4-4,5=-0,5=-\frac{1}{2}


Skriv et svar til: Grafer og funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.