Fysik

Mekanik og bevægelse

13. juni 2016 af ismail01 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan gøre rede for fri lodret bevægelse i tyngdefeltet? :)

Mange tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2016 af hesch (Slettet)

acceleration = tyngdeacceleration = 9,82 m/s2

Ved integration findes  v(t) = ∫ a(t) dt    →

v(t) = a * t + v0

Endnu en integration giver

s(t) = ∫ v(t) dt = ½*a*t2 + v0*t + s0


Skriv et svar til: Mekanik og bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.