Matematik

Problemregning :-(

15. juni 2016 af Amelia02 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Da de kommer tilbage fra Trælasten, går de straks i gang med at lave trækassen til højbedet.

Efter en halv time er de færdige med kassen, og de skal nu finde ud af hvor mange m3 jord, de skal bruge. Der skal fyldes jord helt op til kanten. 

Du kan se kassens mål på tegningen. 

Hvor mange m3 jord skal de købe?

Har ingen ide?

Vedhæftet fil: mat ohhh.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. juni 2016 af mathon

                   R=\underset{alle\; l\ae ngder \; maa lt\; i\; m}{\underbrace{l\cdot b\cdot h}}   


Brugbart svar (2)

Svar #3
15. juni 2016 af jegbrugerstudieportalen1 (Slettet)

20 cm = 0,2 m

0,2 m * 2 m * 4 m = 1,6 m3


Skriv et svar til: Problemregning :-(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.