Matematik

Differentialkvotieneter

11. juli 2016 af mig234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan kan man udfra en figur af en differentiable funktion bestemme fx f'(3)?

Man har ikke forskriften for funktionen kun et billede.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juli 2016 af mathon

Indtegn tangenten i (3,f(3) og bestem dens hældningskoefficient

                              f{\, }'(3)=\frac{f(x)-f(3)}{x-3}=\frac{f(4)-f(3)}{4-3}=f(4)-f(3)

                     


Skriv et svar til: Differentialkvotieneter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.