Kemi

oxidationstal

27. juli 2016 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!

Jeg skal forklare, hvordan man finder oxidationstallet for dihydrogen. 
Jeg er med på, at summen af ox-tallene er lig med atomets ladning, men det forvirrer mig, at ox-tallet for dihydrogen er 0, når reglen er, at H= +I ? Er der en grund til, at tallet blvier 0 i dette tifælde? 


Svar #1
27. juli 2016 af Manu0407 (Slettet)

Og samme problem for O2 ... O= 2*-2) = -4???? 


Svar #2
27. juli 2016 af Manu0407 (Slettet)

Sorry! Nevermind - jeg fandt svaret! 
 


Skriv et svar til: oxidationstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.