Kemi

Frysepunktssænkning

10. august 2016 af soldier123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle,

Er der nogen der kan forklare mig hvordan vedhæftet opgave skal løses.

på forhånd tak :)

Vedhæftet fil: frysepkt.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. august 2016 af mathon


 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. august 2016 af mathon

        \Delta T_{frys}=z\cdot \left (1{,}86\; \tfrac{K\cdot kg}{mol} \right )\cdot m        hvor m er molaliteten.

I stærkt fortyndede opløsninger kan molaliteten approksimeres til osmolariteten.

Glucose-opløsning: z=1

        \Delta T_{frys}=1\cdot \left (1{,}86\; \tfrac{K\cdot kg}{mol} \right )\cdot \left (0{,}8\; \tfrac{mol}{kg} \right )=1{,}488\; K


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. august 2016 af mathon

korrektion:
                        I stærkt fortyndede opløsninger kan molaliteten approksimeres til molariteten


Skriv et svar til: Frysepunktssænkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.