Fysik

Problemer med en opgave

14. august 2016 af Teko123 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej!

Jeg har en hjemme opgave som jeg skal lave, men jeg har lidt problmer med det, Jeg ved at den elektromotoriske kraft skal være 306,0V men jeg får det hele tiden til 309,965V

Jeg har vedhæft et billede af opgaven.

Vedhæftet fil: opgave.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. august 2016 af hesch (Slettet)

Har du "smidt fasen"?

S = ( 332 + j186 )kVA  →   Sfase = ( 110,67 + j62,00 )kVA

Uyder = 445V   →   Ufase = 256,92V

Sfase = Ufase * Ifase~   →   Ifase = ( Sfase / Ufase )~  = ( 430,76 -  j241,32 )A

Zfase = ( 0,04 + j0,12 )Ω

ΔUfase = Zfase * Ifase = ( 46,19 + j42,04 )V

Uemk = ΔUfase + Ufase = ( 303,11 + j42,04 )V = ( 306,01 / 7,90º )V

( I ovenstående betyder  ~  konjugeret )


Svar #2
14. august 2016 af Teko123 (Slettet)

Nej det havde jeg ikke gjørt, det var det som var min fejl! Tak for hjælpen Hesch!


Skriv et svar til: Problemer med en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.