Matematik

Hjælp med at finde b

16. august 2016 af sadasdasdf (Slettet) - Niveau: A-niveau

Løs følgende opgave vha. formelen: y=a(x-x1)+y1
En ret linje har hældningskoefficienten 5/4 og punktet ??(8,2) ligger på linjen. Bestem linjens ligning.

har prøvet, men ved ikke hvordan jeg skal bruge formlen


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2016 af PeterValberg

Se video nr. 3 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. august 2016 af Skaljeglavedinelektier

y=a\cdot (x-x_1)+y_1=\frac{5}{4}\cdot (x-8)+2=1,25x-8

Dit punkt er på formen (x_1,y_1).

Hældningskoefficienten er a i formlen. 


Skriv et svar til: Hjælp med at finde b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.