Matematik

3-2*(4+1)^2 reducer

16. august 2016 af deni0932 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej :) 

hvordan kan jeg få den til at blive -47, jeg har vendt og drejet reduceringen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2016 af Brusebad (Slettet)

Du regner den ud skridt for skridt.

regn først det som står inde i paranetesen hvis det er muligt; det er det her.
dvs. 4 + 1 = 5. Tag nu det som var inde i parentesen og sæt det i anden, dvs 52 = 5 * 5 = 25.

Indtil videre har vi altså fundet ud af at (4+1)2 = 25.
Tilbage har du så 3 - 2 * 25 hvor jeg har udskiftet (4+1)2 med de 25.
Næste skridt er at gange 2 med 25 idet du skal gange før du trækker fra.
Vi er næsten i mål; prøv om du kan resten selv.


Skriv et svar til: 3-2*(4+1)^2 reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.