Studievalg og videregående studie

Opgaver

18. august 2016 af Mie12345678 (Slettet)
Hej kan du nogle af hjælpe mig med den første opgave. Jeg har aldrig lavet sådan en opgave før og har hellere ikke haft undervisning i det før, men jeg vil gerne forbedrede mig inden uddannelse starter vil i gerne hjælpe?
Vedhæftet fil: image.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2016 af Soeffi


Svar #2
18. august 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Kan nogle hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2016 af Soeffi

#0. Det kommer an på: beliggenhed i forhold til hvad? Hvis det er i forhold til et retvinklet koordinatsystem, hvor v er andenaksen, så får man følgende i Geogebra. 

I Ti-Nspire bliver den tilsvarende løsning:

F_R=(250\;N)\cdot \begin{pmatrix} cos(45^o)\\sin(45^o) \end{pmatrix}+(150\;N)\cdot \begin{pmatrix} cos(165^o)\\sin(165^o) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 31,89\;N\\215,6 \;N \end{pmatrix}

Vedhæftet fil:Untitled2.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. august 2016 af Soeffi

#0. b) 

Man skal finde en retningsvektor for u og en for v. Dernæst skal man finde projektionen af F1 og F2 på disse to retningsvektorer.

Vedhæftet fil:Untitled3.png

Svar #5
18. august 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Mange tak for hjælpen 


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. august 2016 af Soeffi

#4 Jeg glemte koordinaterne.


Svar #7
18. august 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Hvordan finder man retningsvektor ude fra figuren

Svar #8
19. august 2016 af Mie12345678 (Slettet)

skal man opstille parameterfremstilling? 


Brugbart svar (0)

Svar #9
19. august 2016 af Soeffi

#4 ...Dernæst skal man finde projektionen af F1 og F2 på disse to retningsvektorer.

Jeg tog fejl, man skal ikke finde projektionerne. Du vælger et retvinklet koordinatsystem og finder retningsvektorerne for de to linjer u og v. De er ru = (1,tan(15º)) = (1;0,268) og rv = (0,1).

For F1 skal man bestemme tallene s og t så s·(1;0,268) + t·(0,1) = (176,777;176,777). Man får følgende i Ti-Nspire:


Svar #10
19. august 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Er der ikke en video til det hvor man kan se hvad man skal præcis ligesom man har frividen

Brugbart svar (0)

Svar #11
19. august 2016 af Soeffi

#0. Opgave 2)


Svar #12
19. august 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Men har du ikke en link til hvor man kan se hvordan man regner sådan nogle opgaver ud ligesom frividen

Brugbart svar (0)

Svar #13
19. august 2016 af Soeffi

#12 Nej, desværre.

Svar #14
25. august 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Hvordan intester du vinklerne ind ved geograbra

Brugbart svar (0)

Svar #15
25. august 2016 af Soeffi

#14 

De er målt med vinkelmåler-værktøjet.


Svar #16
25. august 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Skal man inteste 105 og 30 grader for at finde V1 og V2

Svar #17
25. august 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Kan du ikke vise mig et billede hvordan du har gjort det vil være en stor hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #18
25. august 2016 af Soeffi

Du tegner en lodret og en vandret streg gennem et punkt.

Den vandrette streg drejes 15 grader mod uret og man får linjen u.

Man drejer linjen u 30 grader mod uret og får den ene grønne linje. Dernæst drejes u 30 grader med uret og man får den anden grønne linje.

Vektorerne afsættes ud af de grønne linjer.


Svar #19
25. august 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Kan man ikke beregne vinklerne ved en Formel

Brugbart svar (0)

Svar #20
25. august 2016 af Soeffi

#19 Kan man ikke beregne vinklerne ved en Formel

For at få u skal du dreje v 105 grader. Det svarer til at dreje den vandrette linje 15 grader. Det er hovedregning.


Forrige 1 2 Næste

Der er 22 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.