Matematik

Vektorer i plan - find t

28. august 2016 af SÅerdetLE (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej ST

Har problemer med opgaven, der er vedhæftet på billedet. Man må gerne "skære det ud i pap" med sine forklaringer. På forhånd tak

Hajk


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. august 2016 af mathon

                   \frac{\overrightarrow{b}\cdot \overrightarrow{c}}{\left | \overrightarrow{b} \right |^2}\cdot \overrightarrow{b}=\overrightarrow{b}

                  \frac{-6+4t}{9+16}=1

                   -6+4t=25

                   4t=31

                   t=7\tfrac{3}{4}                 


Skriv et svar til: Vektorer i plan - find t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.