Matematik

Indtegn i den komplekse talplan

04. september 2016 af Jonas657 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Tallet w opfylder, at |w|= 2*1+4 og arg(w)=((1/3*2) - 3/2)*pi

a) Indtegn w i den komplekse talplan

b) w skal bestemmes på rektangulær form

Nogle der kan hjælpe?

Vh


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2016 af peter lind

x = |w|cos( arg(w),  y = |w|sin( arg(w) )


Svar #2
04. september 2016 af Jonas657 (Slettet)

#1

 = 6 * cos(arg(w))

y = 6 * sin (arg(w))?

sådan der?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2016 af peter lind

ja

Du skal også beregne sinus og cosinus værdierne


Svar #4
04. september 2016 af Jonas657 (Slettet)

#3

Tusind tak :-)

Har du et bud på b?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. september 2016 af peter lind

Det gør du ved at beregne x og y


Skriv et svar til: Indtegn i den komplekse talplan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.