Matematik

Reducer

07. september 2016 af benj0909 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hvad er
a: 5x+2(4-x)=
b: (4+10)x-(x+2)=
c: 5-(-a)+9(a+b)=

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2016 af LilanKahn (Slettet)

hvad er problemet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2016 af Ageless127 (Slettet)

Prøv at gange ind i paranteserne


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2016 af mathon

a)
          5\; \; \; +\; \; \; 2\cdot (4-x)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. september 2016 af mathon

b)
         (4+10)\cdot x\; \; \; -\; \; \; (x+2)


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. september 2016 af mathon

c)
         5-(-a)\; \; \; +\; \; \; 9\cdot (a+b)


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. september 2016 af yehu0002 (Slettet)

Har lige lavet dem for dig. Held og lykke med aflevering :)

a) 5x+2(4-x)\Leftrightarrow 5x+8-2x\Leftrightarrow 3x+8

b) (4+10)x-(x+2)\Leftrightarrow 4x+10x-x-2\Leftrightarrow 13x-2

c) 5-(-a)+9(a+b)\Leftrightarrow 5+a+9a+9b\Leftrightarrow 5+10a+9b


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. september 2016 af PeterValberg

#0 Da du ikke kan få folk her på portalen med til eksamen,
    (vi er ikke godkendte som hjælpemidler) så må du nok
    hellere lære det selv, - jeg anbefaler denne videoliste:

    [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.