Matematik

Problemregning hjælp!

08. september 2016 af sanapapas (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej. Jeg skal løse denne opgave, som jeg har gjort men er dog ikke helt sikker. Så, er der nogle som kan beregne den mens I forklare?

Tak på forhånd! :)

OPG:

En symaskine til normalpris 3680 kr. er under udsalg nedsat til 2820 kr. 

Hvor mange % udgør nedsættelsen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2016 af mathias1997

Procentvis ændring

\frac{2820-3680}{3680}\cdot 100=-23,37


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2016 af PeterValberg

Jeg vil anbefale video nr. 10 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2016 af mathon

eller
              2820=3680\cdot (1-r)

               \frac{2820}{3680}=1-r=0{,}766304

                                 \frac{2820}{3680}=1-0{,}766304=r=\frac{p}{100}

                                                  0{,}233696=\frac{p}{100}

                                                  p=23{,}3696                               


Skriv et svar til: Problemregning hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.