Matematik

Trigonometriske funktioner

09. september 2016 af mstt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!
Jeg sidder også med denne opgave(se vedhæftet), men er meget i tvivl om jeg før det rigtige. 
I første opgave har jeg defineret konstanterne:

A = amplituden - angiver det maksimale udsving fra denne linje.
K = lodrette/paralleforskydning på x-aksen. 
ω =  den cyklinske frekvens - den anden giver antallet af svingninger på stykket 2Pi på x-aksen.
φ=  bevirker en parallelforskydning -φ?/ω?  i x-aksens retning. 

Også er jeg gået videre til opgave 2. Den er jeg ret lost på. Ved ikke om det er fordi, jeg griber opgave 1 forkert an?  


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2016 af Soeffi

#0. Se evt. https://www.geogebra.org/m/R59n9RFM. Bemærk: der er brugt nogle lidt andre koefficientnavne.


Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.