Kemi

Forbrændingsvarme

11. september 2016 af nichole12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

I'm lost!! Help mee


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2016 af mathon

                         C\cdot \Delta T=(0{,}1584\; g)\cdot \left (26{,}42 \; \tfrac{kJ}{g} \right )

                         C\cdot\left (2{,}54\; K^\circ \right )=(0{,}1584\; g)\cdot \left (26{,}42 \; \tfrac{kJ}{g} \right )

                         C=\frac{( 0{,}1584\; g)\cdot \left (26{,}42 \; \tfrac{kJ}{g} \right )}{2{,}54\; K}=1{,}64761\; \tfrac{kJ}{K}


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2016 af mathon

                    \left (1{,}64761\; \tfrac{kJ}{K} \right )\cdot \left ( 3{,}25\; K \right )=\left ( 0{,}2130\; g \right )\cdot c{_{for}}^{vanilin}

                    c{_{for}}^{vanilin}=\frac{\left (1{,}64761\; \tfrac{kJ}{K} \right )\cdot \left ( 3{,}25\; K \right )}{0{,}2130\; g}

M(vanilin) = 152,14 g/mol


Svar #4
11. september 2016 af nichole12 (Slettet)

Kan du uddybe/forklare pædagogisk, hvad der sker trin for trin?


Skriv et svar til: Forbrændingsvarme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.