Fysik

Fysik B Hjææælp

13. september 2016 af Anonymm1 - Niveau: B-niveau

Nu prøver jeg igen, da det ikke gik særlig godt med mit første indlæg

Hej

Nogen der kan beregne denne opgave, det vil være et stort hjælp:

Beregn hvor stort et tryk vi bliver udsat for, grundet den atmosfæriske luft der ligger ovenpå vores hoveder.

Metode: Vurder vores areal set oppefra, og slå op hvad højden og desniteten af atmosfæren er, udregn volumet og massen, og så tyngdekræften


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2016 af mathon

Generelt:
                   Tryk er kraft pr areal vinkeret på fladen,
hvoraf for luften:

                             p=\frac{h\cdot A\cdot \varrho\cdot g }{A}=h\cdot \varrho\cdot g      hvorfor arealet ikke spiller nogen rolle

ud over at den kræves anvendt i delspørgsmålene.

                   


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2016 af Moderatoren

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.


Svar #3
13. september 2016 af Anonymm1

Kan du hjælpe med at beregne ?


Skriv et svar til: Fysik B Hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.