Matematik

tangent

13. september 2016 af unicorn66 - Niveau: B-niveau

hvordan tegner man en tangent til grafen på et punkt?

hvad er sammenhængen mellem f(x)=x og f(x)=x^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2016 af mathon

Hvordan tegner man en tangent i et punkt på en graf?

Her bør man kende tangentens hældningskoefficient.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2016 af mathon

Hvad er sammenhængen mellem f(x) = x og g(x) = x2.

                  g(x)=x\cdot f(x)


Skriv et svar til: tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.