Matematik

punktmængde

14. september 2016 af LineSuhe - Niveau: A-niveau

Har meget brug for hjælp til denne opgave.. nogle som kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2016 af mathon

b)
      da f(x)\geq 0 i untervallet \left [ \tfrac{\pi }{2};\pi \right ]

      har man

                         A=\int_{\frac{\pi }{2}}^{\pi }f(x)\mathrm{d}x=\int_{\frac{\pi }{2}}^{\pi }\left (2\sin(x)-\tfrac{1}{2}\cos(x) \right )\mathrm{d}x=\left [-2\cos(x)-\tfrac{1}{2} \sin(x) \right ]_{\frac{\pi }{2}}^{\pi }=

                                    -2\cos(\pi )-\tfrac{1}{2} \sin(\pi ) -\left ( -2\cos\left(\frac{\pi }{2}\right)-\tfrac{1}{2} \sin\left(\frac{\pi }{2}\right) \right )=

                                    2-0-\left (-2\cdot 0 -\tfrac{1}{2}\cdot 1\right )=

                                    2-\left ( -\tfrac{1}{2} \right )=2\tfrac{1}{2}


Skriv et svar til: punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.