Matematik

Potensfunktion (puslespil)

15. september 2016 af UchihaItachi - Niveau: B-niveau

Et puslespil kan samles, og sammenhængen mellem antal brikker og sekunder det tager kan skrives ved sammenhængen f(x)=1.54*x^1.44

hvor x er antallet af brikker, og f(x) er sekunder det tager at samle puslespiller.


c) En person har to puslespil A og B. Puslespil A har dobbelt så mange brikker som puslespil B
Hvor mange gange så lang tid tager det at samle puslepil A. Hvordan kan jeg finde ud af det?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2016 af mathon

  
                          \frac{y_2}{y_1}=\left (\frac{x_2}{x_1} \right )^{1{,}44}

                          \frac{y_2}{y_1}=2^{1{,}44}

                          


Svar #2
15. september 2016 af UchihaItachi

hmm kan du komme med lidt forklaring :)


Svar #3
15. september 2016 af UchihaItachi

Skal jeg skrive at det tager 2^1,44 gange for at samle puslespil A?


Skriv et svar til: Potensfunktion (puslespil)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.