Matematik

Ligning

15. september 2016 af MMLL13 - Niveau: B-niveau

Jeg har problemer med løsning af denne ligning.. Kan nogen hjælpe..?

3(x+2) = 2(17-2x)

Kan det passe at det giver -28 ? :s


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2016 af mathon

            x=4


Svar #2
15. september 2016 af MMLL13

Hvad gør jeg galt? :

3(x+2) = 2(17-2x)

sx+6 = 34-4x

6 = 34-1x

-28/1 = 1x/1x

-28 = x


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. september 2016 af mathon

                3(x+2) = 2(17-2x)

                (3x+6) = (34-4x)

                3x+6 = 34-4x

                7x=28

                x=4


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. september 2016 af Soeffi

#2 Hvad gør jeg galt? :

3(x+2) = 2(17-2x)

3x+6 = 34-4x

6 = 34-4x-3x

6-34 = -7x

-28 = -7x

x = 4


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.