Matematik

2 funktion som er en parabel og en ret linje, find skæring

16. september 2016 af Helene03 - Niveau: B-niveau

http://imgur.com/a/7avN4 jeg ved ikke hvordan man  løse den opgave, nogle der kan hjælpe mig :D

ps. jeg bruger Maple  til udregning

btw. hvordan sætter man billedet ind  direkte uden behøver at klikke på et link?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2016 af mathon

skæring kræver bl.a.

                                          x^2+1=y=x+1

                                          x^2=x

                                         x^2-x=0

                                         x\left (x-1 \right )=0

                                             x=\begin{pmatrix} 0\\1 \end{pmatrix}   med tilhørende y=\begin{pmatrix} 1\\2 \end{pmatrix}

                   


Svar #3
16. september 2016 af Helene03

tak

hvad med opgave b hvordan løser man det ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2016 af Eksperimentalfysikeren

Skftet mellem f(x) > g(x)  og f(x) < g(x) sker ved den ene af de to x-værdier, du kender nu. Det modsatte skift sker ved den anden x-værdi. Undersøg hvilke af funktionerne, der er størst mellem de to fundne skæringspunkter.


Svar #5
18. september 2016 af Helene03

Skftet mellem f(x) > g(x)  og f(x) < g(x) sker ved den ene af de to x-værdier, du kender nu. Det modsatte skift sker ved den anden x-værdi. Undersøg hvilke af funktionerne, der er størst mellem de to fundne skæringspunkter.

Hej jeg forstår stadigvæk ikke hvad du mener 

kan du forklare på anden måde 


Skriv et svar til: 2 funktion som er en parabel og en ret linje, find skæring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.