Matematik

Sæt udtryk uden for numerisk tegn?

20. september 2016 af Kiez (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan sætter man de her opgaver

a=|2+7| =

a=|-1-4| =

a=|-3-(-4)| =


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2016 af mathon

                  a=\left | 2+7 \right |=\left | 9 \right |=9

                  a=\left | -1-4 \right |=\left | -5 \right |=-(-5)=5


Skriv et svar til: Sæt udtryk uden for numerisk tegn?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.