Matematik

hjælp til matematikopgaver haster!!!!!

20. september 2016 af iisommerii (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har brug for hjælp til nogle opgaver jeg vedhæfter en fil

Vedhæftet fil: mj.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2016 af Soeffi

#0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2016 af mathon

a)
             I(x)=I_0\cdot a^x

             2{,}5=100\cdot a^x

             0{,}025= a^{45}

             0{,}025^{\frac{1}{45}}= a=0{,}921295

     I(x)=100\cdot 0{,}921295^x


Svar #3
20. september 2016 af iisommerii (Slettet)

er det opgave 1a


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2016 af mathon

Det er oplægget til/notationen af eksponentialfunktionen:


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2016 af mathon

men spørgsmålet
er:
            I(25).
 


Svar #6
21. september 2016 af iisommerii (Slettet)

hvad så med b er helt lost


Skriv et svar til: hjælp til matematikopgaver haster!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.