Kemi

Termodynamik

23. september 2016 af nichole12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, kan I hjælpe med disse 3 vedhæftede spørgsmål omhandlende termodynamikken?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

1.1) \Delta G=\Delta H-T\cdot \Delta S

1.2) \Delta G(III)=\Delta G(II)-\Delta G(I)

1.3) -\Delta G=R\cdot T\cdot ln(K)


Skriv et svar til: Termodynamik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.