Matematik

trekants opgave - hjælp!

29. september 2016 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej er der ikke nogen der har tid til at hjælpe mig med at udregne den vedhæftet opgave, jeg har virkelig brug for hjælp!!!

tak på forhånd

Vedhæftet fil: Opgave 6.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2016 af PeterValberg

Indsætter lige opgaven

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2016 af PeterValberg

Du husker nok, at du kan bestemme arealet af en trekant
ved at gange en halv med højden og grundlinjen ?

T=\tfrac12\cdot h\cdot g

Hvis du skal bestemme højden fra C, så er AB grundlinjen og arealet er kendt,
så det burde være til at bestemme højden fra C

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. september 2016 af mette48 (Slettet)

Areal =½*C*hc

22,9=½*10,6


Svar #4
29. september 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

kan du måske fortælle mig hvad højden er fra c og ned til grundlinjen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2016 af PeterValberg

h_c=\frac{2\cdot 22,9}{10,6}=

du taster det lige selv ind i lommeregneren, ikke?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
29. september 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

jeg skal bare lige være sikker er det så svaret på A?


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. september 2016 af Capion1

# 4
Du skal benytte det bedste, du har lært.
Arealet af en trekant er den halve højde gange grundlinjen.
Du kender arealet og grundlinjen og kan da beregne højden.
 


Skriv et svar til: trekants opgave - hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.