Matematik

Differentialkvotienen

04. oktober 2016 af vSilleBieber (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal beregne differentilkvotienten til disse funktioner uden hjælpemidler, nogle som evt. kan hjælpe? :)

a) y=1/x+3e^-2x+4

b) h(t)=-4\sqrt{t}+e^t

c) f(x)=12\sqrt{x}-5x^4
d) f(x)=4/x+4x

e) N(t)=6\sqrt{t}+t^-^8-25

f)f(z)=-2ln(z)+\sqrt{z}


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2016 af Capion1

Det er alle elementære funktioner, som differentieres led for led.


Svar #2
04. oktober 2016 af vSilleBieber (Slettet)

Er der mulighed for, at du vil regne en af dem for mig, så jeg kan se hvordan man gør? :)


Svar #3
04. oktober 2016 af vSilleBieber (Slettet)

Har fundet ud af det nu! 
Tak!


Skriv et svar til: Differentialkvotienen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.