Matematik

Maple

08. oktober 2016 af AnneFisker (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan forklare, hvorfor jeg får disse underlige resultater?


Svar #1
08. oktober 2016 af AnneFisker (Slettet)

Også dette


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2016 af VandalS

Hvad skulle der være mærkeligt ved dem? Den måde de bliver vist på?


Svar #3
08. oktober 2016 af AnneFisker (Slettet)

Hvis man tegner trekanten, bliver AC 13.9 cm. Og skulle de to f(x)=0, f'(x)=0 ikke være der samme?

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2016 af mathon

Øverst:
                    f(x)=(x+5)(x+1)^3


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2016 af mathon

Nederst:
                    Maple regner i radianer, mens du tænker i degree.

                           113^{\circ}=\frac{113^{\circ}}{180^{\circ}}\cdot \pi =1{,}97222


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. oktober 2016 af sjls

Anden billede:
Hvis du har gym-pakken installeret i Maple, så start med at skrive kommandoen with(Gym):
og herefter skriv cos med stort C. (Hvis du altså vil regne i grader)

Svar #7
08. oktober 2016 af AnneFisker (Slettet)

Tak #5, det giver jo god mening.

#6 Jeg har allerede gympakken :-)


Brugbart svar (0)

Svar #8
08. oktober 2016 af Therk

Sanity-checks er rigtig godt og, i mine øjne, væsentligt bedre end en ikke-gennemsigtig 'Gym'-pakke.Tilføj evt. disse linjer i dit dokument og kontrollér dine resultater.

cos(Pi/4);    # skal give 0
cos(90);       # skal ikke give 0

deg := Pi/180;

cos(90*deg);     # giver nu 0


Skriv et svar til: Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.