Matematik

Lineærsammenhæng

09. oktober 2016 af mimmi123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Redegør for lineær sammenhæng og beskriv hvorledes man kan finde a og b ud fra to punkter.

Hej, jeg har meget svært ved matetmatik, er der en venlig sjæl der vil hjælpe mig med denne sæting?

Påforhåd tak  


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2016 af mathon

Lineære funktioner er karrakteriseret
ved:
              \frac{\Delta y}{\Delta x} er konstant.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2016 af mathon

du har derfor for to faste punkter \left ( x_1,y_1 \right ), \left ( x_2,y_2 \right )
og et variabelt punkt \left ( x,y \right )\! :
                                                \frac{y-y_1}{x-x_1}=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}=a\; \; \; \; \; \; x_2 \neq x_1
                        hvoraf
                                                y-y_1=a(x-x_1)

                                                y=ax+\left (y_1-a\cdot x_1 \right )


Svar #3
09. oktober 2016 af mimmi123 (Slettet)

Mange tak skal du have og undskyld for stavefejl, det gik vidst lidt for hurtigt:D


Skriv et svar til: Lineærsammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.