Matematik

Hvordan finder jeg frem til procenten af det gennemsnitlige indtag af frugt og grønt opgave c)

10. oktober 2016 af Lagunaen (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hvordan finder jeg frem til procenten af det gennemsnitlige indtag af frugt og grønt opgave c) ?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2016 af mathon

7.
                       
f(x)=y=225.000\cdot x^{-\frac{1}{2}}

                                         1+r_x=\left ( 1+r_y \right )^{-2}

                                         1+p_x\cdot 10^{-2}=\left ( 1+(-0{,}05) \right )^{-2}=1{,}10803

                                         p_x\cdot 10^{-2}=0{,}10803

                                         p_x\approx 10{,}8

Hvis det årlige antal kræftdødsfald i Danmark var 5% mindre, var det gennemsnitlige daglige indtag af frugt og grønt 10,8% større.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2016 af mathon

bedre billedoverførsel lykkedes ikke.

Vedhæftet fil:cancer_frugt.png

Svar #4
10. oktober 2016 af Lagunaen (Slettet)

Tusind tak for svar :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. oktober 2016 af Capion1

image.jpg


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg frem til procenten af det gennemsnitlige indtag af frugt og grønt opgave c)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.