Matematik

Permutation, Haster

11. oktober 2016 af Rossa - Niveau: Universitet/Videregående

Hej derude. Jeg har en opgave, som er ikke helt klar til mig.
Vil nogen derude hjælpe med at forstå opgaven?

Opgaven lyder:

Betragt følgende permutationer opskrevet  I direkte notation:

\sigma = (2,5,5,9,8)\\ \mu = (7,8,9,7,5)

Bestem \sigma \ \mu

Her mangler jeg en mængde. Hvordan kan man finde en mængde? Skal man selv finde en mængde?

Jeg vil have det til \sigma = \begin{pmatrix} x_1 & x_2 & x_3& x_4 &x_5 \\ 2 & 5&5 & 9 & 8 \end{pmatrix}

Skal (x_1 & x_2 & x_3& x_4 &x_5 )=(1,2,3,4,5)?  ?????

Eller hvad kan (x_1,x_2,x_3,x_4,x_5) være?

På forhånd tak


Skriv et svar til: Permutation, Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.