Matematik

Differentialligning

16. oktober 2016 af MissLADY1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er lidt tvivl om hvordan man skal gribe denne opgave an..


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2016 af VandalS

Husk på tangentens ligning

y = f'(x_0)(x-x_0)+f(x_0)

Punktet du får opgivet fortæller dig noget om f mens differentialligningen fortæller dig noget om f'.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. oktober 2016 af mathon

tangentligning i P(1,2).

               y=\left ( \frac{1}{y_o} \cdot (x_o-1)\right )\cdot (x-x_o)+y_o

               y=\left ( \frac{1}{2} \cdot (1-1)\right )\cdot (x-1)+2

               y=2


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.