Spansk

Spansk hurtig hjælp

19. oktober 2016 af Sariwa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen, jeg ved at dette kommer til at lyde som et latterligt spørgsmål, men vi har læst en tekst og fået nogle spørgsmål, og jeg forstår simpelthen ikke lige spørgsmålene. Jeg kan fortælle alt der sker i scenen.

a. En la escena 2 ¿Por qué le da armas a Azul el ayudante? ¿En qué lleva Azul la metralleta?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2016 af jbmm (Slettet)

Lidt hjælp:
grundleddet = el ayudante (selv om placeringen er sidst i sætningen)
hensynsled = a Azul (som er gentaget med 'le' (uden betydning på dansk))
genstandsled = armas


Svar #2
20. oktober 2016 af Sariwa (Slettet)

Hvorfor giver håndlangerne Azul våbnene?

Er det korrekt forstået, problemet, er netop at man ikke kan svare på det via teksten, men tak, jeg var meget i tvivl om grundleddet i sætningen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2016 af jbmm (Slettet)

Jo, næsten rigtigt
'ayudante' er på dansk 'adjudant/adjundant' (ental)


Skriv et svar til: Spansk hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.