Matematik
Byggegrund triogeometri ?
23. oktober 2016 af
Lagunaen (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej jeg er igang med triogeometri og tror jeg har fået lavet noget kludder.
En byggegrund har form som en firkant ABen, hvor vinkel A = SO° , vinkel B 60°, vinkel C = IOso, IADI =21m og IABi = SOm.
a) Tegn en model afbyggegrunden, og bestem længden afdiagonalen BD.
b) Bestem arealet af byggegrunden.
Det drejer sig om del a)
Se ved hæftede billeder :)
En byggegrund har form som en firkant ABen, hvor vinkel A = SO° , vinkel B 60°, vinkel C = IOso, IADI =21m og IABi = SOm.
a) Tegn en model afbyggegrunden, og bestem længden afdiagonalen BD.
b) Bestem arealet af byggegrunden.
Det drejer sig om del a)
Se ved hæftede billeder :)
Skriv et svar til: Byggegrund triogeometri ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
