Matematik

Jeg skal finde vinkleren ABC i en trekant. HJÆLP

31. oktober 2016 af Homosapienz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til at finde vinklerne ABC.Jeg ved at A er dobbelt så stor som B, og tre gange så stor som C, ingen sidelængder eller vinkler er oplyst, kun forholdet mellem ABC.

Gerne med udregning

(Citeret fra opgave)

I trekant ABC er A =2*B =3*C

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2016 af peter lind

Brug at summen af vinklerne i en trekant er 180º


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. oktober 2016 af mathon

             A:B:C=6:3:2

        A=6\cdot \frac{180^{\circ}}{11}

        B=3\cdot \frac{180^{\circ}}{11}

        C=2\cdot \frac{180^{\circ}}{11}


Skriv et svar til: Jeg skal finde vinkleren ABC i en trekant. HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.