Matematik

Ækvadukt

02. november 2016 af AugustusA (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løses den her opg?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2016 af PeterValberg

v=\sin^{-1}\left(\frac{0,2}{63,3} \right )

hvor v er vinklen i forhold til vandret.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2016 af Eksperimentalfysikeren

Man plejer at angive et fald af denne slags i procent. Hældningen får derfor som (200m * 100%)/(63,3km).


Svar #3
02. november 2016 af AugustusA (Slettet)

#1

Hvilken formel har du anvendt?


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. november 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.jpg

Skriv et svar til: Ækvadukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.