Matematik

Lineærafbilding

02. november 2016 af spørgsmål123 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogle der kan hjælpe med denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2016 af spørgsmål123x (Slettet)

Altså jeg har følgende parameterfremstilling (En jeg selv har fundet på)

\begin{pmatrix}-10\\ 10\end{pmatrix}+t\begin{pmatrix}30\\ 10\end{pmatrix}

Hvordan multiplicerer jeg så denne afbildingsmatrix ind på?

\begin{pmatrix}-1&0\\ 0&1\end{pmatrix}

Ingen der kan hjælpe med dette? :( 


Skriv et svar til: Lineærafbilding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.