Kemi

Opgave B

02. november 2016 af lokpæø (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej er der nogle, som kan hjælpe med opgave b?

0,197.png

Vedhæftet fil: 0,197.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2016 af 012343210

delta G = - n * F * E (definationen af standart elektropotetiale)

F = Faraday konstant = 96485 C/mol

n = antallet af elektroner øverført ved reaktionen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2016 af Sneharusha (Slettet)

Mange tak, hvodan finder jeg frem til n og E?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2016 af 012343210

E står i opgaven. n er ellektronerne som du har fundet ved at afstemme reaktionen i 1)


Skriv et svar til: Opgave B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.