Matematik

Brøk divideret med helt tal

04. november 2016 af Evabager (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej 

Vil du hjælpe med denne ?

3/15 : 5 =

På forhånd tak for hjælpen.

Hilsen Eva


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2016 af mathon

               3                 1            1
            ------ : 5  =  --------  =  -----
            3 · 5            5 · 5         25


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2016 af AMelev

Undgå at oprette flere tråde med samme spørgsmål.


Skriv et svar til: Brøk divideret med helt tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.